Intussusceptors verbala piruetter

missnöjd med socialister, tomhylsor, miljöpartister och islamister.

Överviktsskatt?

Efter två år av så kallat borgerligt styre är vi fortfarande en socialistisk kontrollstat.

Okej, kanske är det oschysst att kräva av Reinfeldt att han skulle ha rättat till decennier av vanstyre. Hur som helst är det förjävligt att det ska kosta skjortan för företag att bjuda sina anställda på lunch. Förmånsbeskattning hit, ”värma upp maten”-skatt dit. Med Göran ”Anders Eklund” Persson, Lars ”Lenin” Ohly och dom körkortslösa hebefilerna i Miljöpartiet vid rodret hade det bara varit en tidsfråga innan vi också behövt börja betala skatt för övervikt.

Socialisterna tjatar om att dom är såååå bra för ”arbetarna”. Men det är rödingarna som gjort att bara en minoritet kan få sin lunch betald av arbetsgivaren, att man tvingas gå med rymddräkt ala Outbreak för att jobba med sallad, att staten tar det mesta av lönen i skatt (här har vi en ”utsugning” som heter duga).

En riktig arbetare (en sån anstränger sig att göra ett bra jobb) skiter fullständigt i klasskamp, maskningsaktioner, osynliga partiet och sånt larv. Däremot betyder okonstlad vänskap med kollegor och arbetsgivare, samt en betald lunch med en stor stark mycket.

mars 10, 2009 - Posted by | Kommunism | , , , ,

Inga kommentarer ännu.

Lämna en kommentar